Raukloppet

Motionslopp på Fårö

Välkommen till Raukloppet 2023! Ett unikt motionslopp som tar dig längs med det fascinerande raukområdet Digerhuvud på Fårö. Det är en fantastisk möjlighet att kombinera motion med att uppleva Gotlands storslagna natur.

Vi erbjuder två olika banor för löpare av alla nivåer. Den längre banan sträcker sig över ca 11,5 km och är perfekt för den mer erfarna löparen som söker en utmaning. Den kortare banan är ca 4,5 km och passar utmärkt för nybörjare, barn och ungdomar eller de som föredrar en lite kortare sträcka.

Banorna slingrar sig genom både skog och asfalt, och erbjuder en variation av landskap som är lika intressant som den är utmanande. Oavsett vilken bana du väljer, kommer du att njuta av utsikten över de ikoniska raukområdena.

Raukloppet äger rum den 1 augusti 2023, och starten går kl 19.00. Start och mål är vid den pittoreska Lauters Hamn på Fårö, vilket ger en perfekt inramning till denna minnesvärda upplevelse.

Föranmälan är öppen och kan göras på vår hemsida www.raukloppet.com/anmaelan-3.php. Startavgiften är 200 kr för vuxna och 100 kr för ungdomar och barn. Så varför inte anmäla hela familjen och göra det till en gemensam aktivitet?

Ladda ner PDF för mer info: